Κυτταρίτιδα – Τοπικό πάχος

Κυτταρίτιδα – Τοπικό πάχος

Η κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση λίπους, υγρών και τοξινών παγιδευμένα σε ένα δίκτυο ινών συνδετικού ιστού. Τα λιποκύτταρα φουσκώνουν, δημιουργώντας κυματιστό και ζαρωμένο δέρμα, που συνήθως αναφέρεται ως όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η λεμφική και η φλεβική κυκλοφορία είναι φτωχή σε αυτές τις περιοχές.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας εφαρμόζεται συνδυασμός τεχνικών, όπως ραδιοσυχνότητες (RF), μεσοθεραπεία και ενέσιμες ουσίες. Η βελτίωση είναι ορατή μετά από κάθε συνεδρία.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες (RF) είναι μια τεχνολογία για την μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Η ενέργεια RF μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και του λίπους.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια λύση για την μείωση του υποδόριου λίπους. Η μέθοδος της μεσοθεραπείας μπορεί να εφαρμοστεί στο διπλοσάγονο, στα χέρια, στη μέση, στους γλουτούς, στην πλάτη και στα κάτω άκρα.

Είναι μια ανώδυνη εναλλακτική λύση για διάλυση και δεν απαιτεί αναισθησία. Το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα εξαλείφονται από επιλεγμένες περιοχές. Μετά από τις απαραίτητες συνεδρίες, ο ασθενής μπορεί να χάσει αρκετούς πόντους στις προβληματικές περιοχές.
Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για να προκαλέσει αύξηση της φλεβικής και λεμφικής ροής, καθώς και την εξάλειψη του τοπικού λίπους. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, το δέρμα του ασθενούς εμφανίζεται σημαντικά ομαλότερο.

?>