Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια τεχνική η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζωογόνηση του δέρματος και όχι μόνο.

Αισθητική Μεσοθεραπεία

Είναι η τεχνική έγχυσης δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα. Το δέρμα αναζωογονείται και ενυδατώνεται αποκτώντας μεγαλύτερη ελαστικότητα και ανθεκτηκότητα και τελικώς αισθητή βελτίωση της επιφάνειάς του. Οι ενέσεις γίνονται με εξαιρετικά λεπτές βελόνες μετά από προηγούμενη εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, έτσι ώστε η διαδικασία να είναι πολύ άνετη.

Ιατρική Μεσοθεραπεία – βαθιά διαδικασία ενυδάτωσης του προσώπου, του λαιμού και των χεριών

Η μεσοθεραπεία είναι μια προσιτή, μη χειρουργική λύση για την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα, βελτιώνει την εμφάνισή του και εξομαλύνει τις ρυτίδες. Άλλα πλεονεκτήματα της διαδικασίας αυτής είναι ότι είναι καλά ανεκτή και η εφαρμογή της είναι μικρής διάρκειας.

Οι επιδράσεις της μεσοθεραπείας

  • Αναζωογόνηση του δέρματος
  • Εξομάλυνση των ρυτίδων
  • Υποστήριξη του κυτταρικού μεταβολισμού
  • Σύσφιξη και θρέψη του δέρματος
  • Βαθυά ενυδάτωση
  • Βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος

Είναι επώδυνη η μέθοδος;

Η μέθοδος μεσοθεραπείας συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία. Χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα, έτσι ώστε να είναι σχετικά ανώδυνη.

Πόση είναι η περίοδος ανάρρωσης;

Η ανάρρωση εξαρτάται από την έκταση της θεραπευμένης περιοχής και τον τύπο του δέρματος. Συνήθως ο ασθενής επιστρέφει στην εργασία και την κοινωνική του ζωή την επόμενη κιόλας ημέρα μετά τη διαδικασία.

Όμως, είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακών με υψηλό δείκτη προστασίας και για αρκετές ημέρες μετά, θα πρέπει να αποφεύγεται η άμεση έκθεσή στην ηλιακή ακτινοβολία.

?>