Skin Boosters

Skin Boosters

Τα SKIN BOOSTERS αποτελούν επανάσταση στην κοσμητολογία. Είναι ισχυρά βελτιωτικά του δέρματος τα οποία βοηθούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης. Η εφαρμογή τους γίνεται ενέσιμα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Σε αντίθεση με τις κοινές μεσοθεραπείες, τα skin boosters δεν ωφελούν μόνο στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά προωθούν την αναδιαμόρφωση των ιστών και τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Τα skin boosters περιέχουν υαλουρονικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση, το οποίο διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι με τη σειρά τους αυξάνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και του φυσικού υαλουρονικού του δέρματος, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τη βαθιά ενυδάτωση, τη βελτίωση της απώλειας τόνου,  του όγκου, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Εφαρμογή skin boosters

Προτείνεται ένας αρχικός κύκλος δύο θεραπειών με μεσοδιάστημα 15 ημερών ή ενός μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τον τύπο skin booster που θα επιλεγεί, καθώς και θεραπείες συντήρησης,  αν κριθεί απαραίτητο. Επόμενος κύκλος θεραπειών, μπορεί να εφαρμοστεί μετά από 4 ή 6 μήνες.

Συνολικά οφέλη skin boosters

▶  Διέγερση και δημιιουργία νέων ινοβλαστών

▶  Αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

▶  Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος

▶  Βελτίωση υφής και τόνου της επιδερμίδας

▶  Ισχυρή ενυδάτωση και λάμψη

▶  Μείωση υπερμελαγχρώσεων

▶  Βελτίωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

▶  Βελτίωση μετατραυματικών ουλών, ραγάδων και σημαδιών ακμής

▶  Μείωση της χαλάρωσης του δέρματος

▶  Βελτίωση της χαλάρωσης του «οβάλ» του προσώπου

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Τα skin boosters αποτελούν ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, καθώς η εφαρμογή τους γίνεται με ενέσεις με λεπτή βελόνα. Πριν τη θεραπεία, εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα για να ελαττωθεί η ενόχληση.

Πόση είναι η περίοδος αποθεραπείας:

Η ανάρρωση εξαρτάται από την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και τον τύπο του δέρματος. Ίσως, εμφανιστούν μικρά επάρματα στο δέρμα (πομφοί) και ήπια ερυθρότητα, αλλά δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα του θεραπευόμενου. Απαραίτητη είναι η χρήση αντιηλιακών με υψηλό δείκτη προστασίας για αρκετές μέρες μετά καθώς και η αποφυγή της υπερβολικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα:

Έως και 6 ή 8 μήνες ανάλογα με την πρότερη κατάσταση του δέρματος.

?>