Αποτρίχωση με laser όλο το χρόνο

Αποτρίχωση με laser όλο το χρόνο

Laser αποτρίχωση για γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα με laser Alexandrite 755 nm τελευταίας γενιάς και laser Nd:Υag για αποτρίχωση και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αποτρίχωση με laser Alexandrite 755nm

Το laser Alexandrite 755nm είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο laser αποτρίχωσης. Πρόκειται για το ταχύτερο και αποτελεσματικότερο από όλους τους τύπους laser αποτρίχωσης, ιδανικό για την αποτρίχωση μεγάλων επιφανειών του σώματος.

Το μήκος κύματος του φωτός που εκπέμπει μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια η οποία  στοχεύει κατευθείαν το θύλακο της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι, μετά από 15 ημέρες η τρίχα να πέφτει και παραλλήλως, να έχει ελαχιστοποιηθεί η περαιτέρω της ανάπτυξη.

Η συσκευή διαθέτει ποικίλες εντάσεις για κάθε χρώμα δέρματος και κάθε τύπο τρίχας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος: πρόσωπο, μασχάλες, μπικίνι, λαιμό, πλάτη, στήθος, χέρια και πόδια.

Αποτρίχωση με laser Nd:Yag

Το laser μακρών παλμών Nd:Yag μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο.
Ο ταχύς ρυθμός επανάληψης και οι μεγάλες περιοχές που δύναται να καλύπτει επιτρέπουν την άμεση θεραπεία μεγάλων τμημάτων του σώματος.

Το laser Nd:Yag:

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος
  • Είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του σε πιο σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα.
  • Επιτυγχάνει σημαντική καθυστέρηση στην ανάπτυξη της τρίχας στις περιοχές που έχει εφαρμοστεί.

Αποτρίχωση με Laser: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Κουραστήκατε με το εντατικό ξύρισμα και την αποτρίχωση με κερί για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας; Αυτές οι μέθοδοι είναι χρονοβόρες, ερεθίζουν το δέρμα, προκαλούν είσφρυση των τριχών, ερυθρότητα και σε κάποιες περιπτώσεις μολύνσεις.

Η αντιμετώπιση της τριχοφυΐας με μέθοδο λέιζερ είναι πλέον μια δημοφιλής επιλογή. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο, η οποία στηρίζεται στην απορρόφηση φωτεινής ενέργειας από τη χρωστική ουσία της τρίχας με αποτέλεσμα την σταδιακή καταστροφή του θυλάκου και επομένως την μη επανέκφυση των τριχών.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη Θεραπεία.

Ασθενείς με σκουρόχρωμη τρίχα και λευκή επιδερμίδα είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι. Οι ξανθές και οι  λευκού χρώματος τρίχες δυστυχώς δεν αποτελούν καλούς υποψηφίους. Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης οι ασθενείς να μη φέρουν στο δέρμα τους εξανθήματα, μολύνσεις, ανοιχτές πληγές καθώς και πολύ μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα.

Τι πρέπει να περιμένετε.

Μία επιτυχημένη θεραπεία, συνήθως απαιτεί πάνω από 6-8 συνεδρίες, ανά 4-6 εβδομάδες. Η τρίχα έχει έναν συγκεκριμένο κύκλο ανάπτυξης και η μέθοδος λέιζερ είναι αποτελεσματική σε συγκεκριμένα στάδια της ανάπτυξης αυτής. Η αποτρίχωση με μέθοδο λέιζερ έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της τριχοφυϊας. Μια καλά ανταποκρίσιμη θεραπεία θα περιελάμβανε τη λέπτυνση της τρίχας και την κατά 80% μείωση της ανάπτυξής της. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι εφ΄όρου ζωής και πολύ συχνά χρειάζονται κάποιες θεραπείες συντήρησης. Είναι σημαντικό να θυμάται κανείς ότι η αποτρίχωση με μέθοδο λέιζερ δεν είναι μια διαδικασία προσαρμόσιμη για όλους. Μία εκτίμηση της κατάστασης μπορεί να καθορίσει αν είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για τη διαδικασία.

 

?>