Λίφτινγκ με Νήματα – Thread Lift

Λίφτινγκ με Νήματα – Thread Lift

Το Thread Lift είναι μια σχετικά νέα μορφή μη χειρουργικού λίφτινγκ. Αν υπάρχει χαλάρωση στο δέρμα ή στο πρόσωπο και αναζητάτε μια πιο σφιχτή, πιο φρέσκια, πιο νεανική εμφάνιση, αυτή η θεραπεία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν σας ως λύση αντιμετώπισης.

Πώς λειτουργεί το Thread Lift;

Χρησιμοποιώντας μια πραγματικά λεπτή βελόνα, ειδικά απορροφήσιμα νήματα από Polydioxanone (PDO) εγχέονται μέσα στο δέρμα, επιτυγχάνοντας την σύσφιξή του.

Τα νήματα PDO έχουν ένα ισχυρό και διπλό αποτέλεσμα.

Α. Δίνουν μια άμεση αίσθηση ανύψωσης.

Β. Προωθούν την παραγωγή  κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος από τον ίδιο τον οργανισμό.

  • Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη υπεύθυνη για τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
  • Η ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Το υαλουρονικό οξύ κρατάει το δέρμα ενυδατωμένο. Η τόνωση της φυσικής παραγωγής υαλουρονικού οξέως οδηγεί στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Κύριοι τύποι νημάτων

PDO: Λεία νήματα που πρέπει οπωσδήποτε να βασίζονται σε μία σταθερή δομή του προσώπου. Η διαδικασία αυτή είναι η καταλληλότερη για ασθενείς με ήπια έως μέτρια χαλάρωση των ιστών του προσώπου.

PDO COG: Οδοντωτά ή ακανθωτά νήματα τα οποία ανορθώνουν τους ιστούς, προκειμένου να επιτύχουν το lifting effect.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η τυχόν δυσφορία της θεραπείας ελέγχεται με την χρήση ειδικών κρεμών που μειώνουν αποτελεσματικά τον πόνο των ενέσεων. Οι περισσότεροι ασθενείς θεωρούν την θεραπεία ανεκτή σε επίπεδο πόνου.

Στιγμιαίο λίφτινγκ με άμεσα αποτελέσματα

Άμεσα και εμφανή είναι τα αποτελέσματα με τη θεραπεία Thread Lift. Επιπλέον στις μέρες και τις εβδομάδες μετά την εφαρμογή θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση, καθώς ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

 

?>