Υαλουρονικό Οξύ (Ενέσιμα Εμφυτεύματα)

Υαλουρονικό Οξύ (Ενέσιμα Εμφυτεύματα)

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα αποτελούν μη επεμβατική αισθητική πράξη και προσδίδουν νεανικότερη εμφάνιση, δίχως την προσφυγή στο νυστέρι.

Ενώ οι ενέσειςέχουν τη δυνατότητα να χαλαρώνουν τους μύες, ώστε να μη δημιουργούνται  ρυτίδες, τα ενέσιμα εμφυτεύματα προσδίδουν όγκο με αποτέλεσμα την αποκατάσταση των σωστών αναλογιών του προσώπου, καθώς και το “γέμισμα” των βαθιών ρυτίδων.

Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη, ασφαλής, γρήγορη και με άμεσο αποτέλεσμα, ορατό κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Η διάρκεια της εξαρτάται από το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και κατά μέσο όρο κυμαίνεται στον ένα χρόνο.

Η πιο δημοφιλής κατηγορία εμφυτευμάτων είναι το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται κάτω από την επιδερμίδα , αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο του προσώπου.

Χρησιμοποιείται για βελτίωση

  • Της ρινοπαρειακής αύλακας
  • Των ζυγωματικών
  • Του περιγράμματος του προσώπου
  • Των παρειών
  • Των χειλιών

Ανεπιθύμητες ενέργειες παρατηρούνται σπανίως και αυτές περιλαμβάνουν μοναχά κάποια ερυθρότητα, οίδημα ή μικρή μελανιά στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η έγχυση. Η εφαρμογή εφόσον γίνεται από εξειδικευμένο δερματολόγο  δεν μπορεί να προκαλέσει αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Οι επαναλαμβανόμενες εφαρμογές των ενέσιμων εμφυτευμάτων βοηθούν στην τόνωση της φυσικής παραγωγής του κολλαγόνου από τον οργανισμό με αποτέλεσμα σταδιακά να βελτιώνεται και η συνολική εικόνα του προσώπου.

?>