Ανάπλαση με Fractional CO2 Laser

Ανάπλαση με Fractional CO2 Laser

Το Fractional CO2 Laser είναι η σύγχρονη έκδοση του Laser CO2 και αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο ευέλικτο, χρήσιμο και αποτελεσματικό από όλα τα Laser για αναζωογόνηση του δέρματος.

Τρόπος δράσης

Το Fractional CO2 Laser στοχεύει τόσο το ανώτερο στρώμα του δέρματος (επιδερμίδα) όσο και το βαθύτερο στρώμα (χόριο) στο οποίο βρίσκεται το κολλαγόνο, καθώς και άλλα στοιχεία που συντελούν στην καλή ποιότητα του δέρματος. Το laser θερμαίνει αυτό το στρώμα και η θερμοκρασία αυτή που αποκτά, διεγείρει την ανάπλαση του χορίου με αποτέλεσμα μια καλύτερη ποιότητα δέρματος.

Το Fractional CO2 Laser είναι ιδανικό για την ανάπλαση και αντιγήρανση του δέρματος, τη βελτίωση της όψης και της υφής του, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και των διατεταμένων πόρων. Η ανάπλαση μπορεί να είναι σε μέρος του προσώπου ή  σε ολόκληρο το πρόσωπο καθώς και το σώμα.

 Ανάρρωση

 Η αποκατάσταση μπορεί να διαρκέσει από μια έως περιςσότερες ημέρες, ανάλογα με την ένταση της θεραπείας. Το δέρμα παραμένει ελαφρώς ερυθρό για 2 εβδομάδες μετά την διαδικασία, κάτι που όμως καλύπτεται εύκολα με make-up. Δεδομένου ότι το δέρμα ανανεώνεται ολοκληρωτικά, θα πρέπει να προστατευθεί από το φως του ηλίου με χρήση αντηλιακού.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάρρωσης το δέρμα έχει απαλή αίσθηση και είναι πλέον λαμπερό και λείο.

?>